ua

Архів методик ВОС

structure

2024

Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 06 травня 2024 року № 1427

2023

Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.09.2023 № 1621 "Про внесення змін до Методики проведення експертизи сортів рослин групи плодових, ягідних, горіхоплідних та винограду на відмінність, однорідність і стабільність" затверджено:

Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 17 січня 2023 № 42(зі змінами та доповненнями внесеними наказами: Мінагрополітики від 16 грудня 2016 року № 547, Мінагрополітики від 16 серпня 2017 року № 465, Мінекономіки від 27 жовтня 2020 № 2162-20, Мінагрополітики від 15 грудня 2021 № 436, Мінагрополітики від 19 січня 2022 № 21)

Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 16 грудня 2016 року № 547 (зі змінами та доповненнями внесеними наказами: Мінекономіки від 27 жовтня 2020 року №2162-20, Мінагрополітики від 10 березня 2023 року № 422) затверджено Методику проведення експертизи сортів рослин групи кормових та коренеплідних на відмінність, однорідність і стабільність

Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 10.03.2023 № 422 затверджено:

Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 14.02.2023 року №190 затверджено:

Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 03.02.2023 № 133 затверджено:

Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 16 грудня 2016 року № 547 (зі змінами та доповненнями внесеними наказами: Мінекономіки від 27 жовтня 2020 року № 2162-20, Мінагрополітики від 10 березня 2023 року № 422, Мінагрополітики від 17 березня 2023 року № 530, Мінагрополітики від 02 жовтня 2023 року № 1747) затверджено:

Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України 17.01.2023 № 42 затверджено:

2022

Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 11.05.2022 №287 затверджено Методику проведення експертизи сортів рослин групи плодових, ягідних, горіхоплідних та винограду на відмінність, однорідність і стабільність.

Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства Українивід 19.01.2022 року № 21 затверджено

2021

Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 16.12.2021 №436 затверджено:

Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 06.01.2021 № 23-21 внесено зміни до Методиики проведення експертизи сортів рослин групи плодових, ягідних, горіхоплідних та винограду на відмінність, однорідність і стабільність

2020

Наказом Мінекономіки від 27.10.2020 № 2162-20 затверджена:

Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 27.10.2020 № 2162-20 внесено зміни до методик проведення кваліфікаційної ескпертизи сортів рослин на відмінність, однорідність і стабільність:

Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 27.10.2020 № 2162-20 внесено зміни до методик проведення кваліфікаційної ескпертизи сортів рослин на відмінність, однорідність і стабільність:

Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 27.10.2020 № 2162-20 внесено зміни до методик проведення кваліфікаційної ескпертизи сортів рослин на відмінність, однорідність і стабільність:Методика проведення експертизи сортів рослин групи лікарських та ефіроолійних на відмінність, однорідність і стабільність.

2018

Наказом Мінагрополітики від 22.11.2018 №571 внесено зміни до Методики проведення експертизи сортів квасолі золотистої(Phaseolus aureus Roxb) на відмінність, однорідність і стабільність

Наказом Мінагрополітики від 22.11.2018 №571 внесено зміни до Методики проведення експертизи сортів редьки посівної (редиски) (Raphanus sativus L. var. sativus Pers.) на відмінність, однорідність і стабільність

2016

Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 16.12.2016 №547 затверджено методики проведення кваліфікаційної ескпертизи сортів рослин на відмінність, однорідність і стабільність:

Наказом Міністерства аграрної політики і продовольства України від 12.12.2016 № 540 затверджено методики проведення кваліфікаційної експертизи сортів рослин на придатність до поширення в Україні: