ua

Всі новини

structure

1 червня - Міжнародний день захисту дітей

30/05/2018

Повернутись

Шановні колеги!

Первинна професійна спілка «Профспілкова організація сортовипробувачів» повідомляє, що 1 червня 2018 року за підтримки адміністрації Українського інституту експертизи сортів рослин буде проводитись благодійна акція «Світ очима наших дітей». Просимо Вас прийняти активну участь у проведенні акції та надати для експонування дитячі малюнки, поробки або будь-які виготовлені Вами сувенірні вироби. Кошти отримані під час проведення акції будуть передані дітям, які потребують лікування.

Час проведення акції з 9-00 год до 14-30 год. В цей день запрошуємо Вас прийти на роботу разом зі своїми дітками. Раді будем бачити наших партнерів.

Під час заходу діти ознайомляться з процесом випікання хліба, відвідають робочі місця працівників, фотозйомка, в актовій залі трансляція улюблених фільмів, дегустація ласощів, маленькі сюрпризи та подарунки.

Після акції о 14-30 всі бажаючі зможуть поїхати на виставку півоній, що проходитиме в ботанічному саду ім. М.М. Гришка. Трансфер автобусом від Інституту. Закликаємо всіх небайдужих прийняти активну участь у акції!!!

Телефони для довідок: 257-99-59 (внутр. 113) 

моб. 067-708-15-08 Світлана Василівна

Повернутись